Open woensdag t/m zaterdag
Reserveren

Info & Vragen

Algemeen

Wat zijn de coronamaatregelen die bij Mooie Boules gelden?

Is een reservering verplicht?
Wij raden je altijd aan om te reserveren, maar je mag ook gewoon binnenlopen en ter plekke een reservering maken!

Met hoeveel personen kan ik reserveren?
Je kunt met zoveel mensen reserveren als je wilt. Wel plaatsen we maximaal 4 personen aan dezelfde tafel (kinderen t/m 12 jaar en personen uit hetzelfde huishouden uitgezonderd).

Wordt er gewerkt met shifts?
Vanuit de overheid wordt het werken in shifts in de avond verplicht. Zo minimaliseren we fysiek contact tussen groepen mensen. We hanteren de volgende shifts:

Avond – 1e shift:
17:30 – 18:15
18:15 – 19:00

Avond- 2e shift:
19:45 – 20:30
20:30 – 21:15

Wordt er een gezondheidscheck gedaan?
Via een QR-code bij de ingang kun je een gezondheidscheck invullen aan de deur. We stellen het op prijs als je deze invult, dan houden we het voor iedereen veilig.

Moet ik een mondkapje dragen?
Zodra je je verplaatst, vragen we je vriendelijk een mondkapje te dragen. Zodra je zit kan deze uiteraard af (eet en drinkt anders zo onhandig). Ons personeel draagt mondkapjes.

Wordt er extra schoongemaakt?
Ja, we maken o.a. de toiletten, tafels, deuren en boules ballen extra schoon. We zorgen voor desinfectie stations, zodat je dit evt. zelf ook kan doen.

Hoe kan ik reserveren?

Het makkelijkst kun je reserveren via onze website! Kom je er niet uit? Stuur dan een mailtje naar amsterdam@mooieboules.nl

Wat zijn de kosten van het spelen?

Een baan kost 12,50 euro per baan voor 45 minuten

Kan ik een baan voorkeur doorgeven?

Dit kan zeker! We zullen hier dan proberen rekening mee te houden. Helaas kunnen we niet beloven dat het altijd lukt, omdat het altijd enorm puzzelen is met de baanplanning.

Als ik meerdere banen reserveer, komen deze naast elkaar?

We doen uiteraard ons best de baantjes naast elkaar te plannen! Attention: er zijn maximaal 4 baantjes naast elkaar beschikbaar!

Ik wil een extra baan reserveren, hoe doe ik dit?

Je kunt dan het beste nog een reservering maken. Doe je dit onder dezelfde naam als de eerste reservering, dan proberen wij ervoor te zorgen dat de banen naast elkaar komen!

Ik wil mijn reservering wijzigen, kan dat?

Je kunt het beste even bellen. Mocht het nog mogelijk zijn, dan passen wij de reservering voor je aan! amsterdam@mooieboules.nl / 020 777 9147

Waarom staat de tijd waarop ik wil komen niet in het reserveringsoverzicht?

Dat komt omdat deze tijd dan niet meer beschikbaar is! Alle beschikbare banen, zie je in het reserveringsoverzicht.

Ik zie op de website dat jullie geen banen meer vrij hebben, kan ik toch reserveren?

Helaas niet! Vol betekent echt vol. Wel proberen we op iedere locatie op donderdag, vrijdag en zaterdagen een baan vrij te houden voor inloop! Je kunt dus altijd even binnenlopen en vragen of deze baan nog vrij is.

Mijn voorkeurstijd is vol, kan ik me inschrijven op een wachtlijst?

Wij werken niet met een wachtlijst. Wanneer een reservering wordt geannuleerd, komt deze direct weer beschikbaar op de website. Je kan dus het beste de website in de gaten houden 🙂

Kun je ook binnenlopen zonder reservering?

Zeker kan dat! Als er nog banen vrij zijn, zijn jullie welkom om deze te gebruiken. Overigens proberen we op donderdag, vrijdag en zaterdag altijd een inloopbaan vrij te houden voor mensen die last minute besluiten te willen boulen.

Kan ik ook alleen komen eten?

Zeker kan dat! Reserveer je tafel via de website en kom lekker bij ons borrelen en/of dineren.

Hoe reserveer ik een tafel?

Ben je met een groep onder de 10 personen? Dan kun je gewoon binnenlopen in de foodhal en zelf een leuk plekje uitkiezen. Je kunt dan wat lekkers bestellen via de self-service iPads op locatie.

Ben je met een groep groter dan 10 personen? Dan kun je bij stap 3 van het reserveren een keuze maken uit onze groepsmenu’s en daarbij reserveer je direct voor 1,5 uur een tafel. De groepsmenu’s vind je HIER. Wil je geen gebruik maken van een groepsmenu? Dat kan! Dan mogen jullie zelf een leuk plekje kiezen in de foodhal en bestellen van de iPad(s).

Hoe reserveer ik een biertap?

Dit geef je aan bij de laatste stap van de reservering. Let op: de biertap kun je in principe alleen reserveren voor tijdens het boulen. Deze taps zijn namelijk gekoppeld aan de banen. We hebben er 3, dus wees er snel bij!

Wat zijn de kosten van een biertap?

Het reserveren van de biertap is gratis. Je betaalt alleen voor het bier! Dit kost €10,- per liter.

Kan ik het aantal personen wijzigen?

Een wijziging van het aantal personen kun je het beste per mail doorgeven! Dan passen wij het voor je aan in het systeem.

Ik wil graag een wijziging doorgeven, hoe doe ik dat?

Het doorgeven van een wijziging kun je het beste telefonisch of per mail doen.

Kan ik op factuur betalen?

Vanaf 250 euro kun je op factuur betalen! Je kunt dan bij het maken van de reservering kiezen voor een zakelijke reservering, vul dan jullie gegevens in en dan komt het helemaal goed!

Voor wie is Mooie Boules geschikt?

Voor (bedrijfs)uitjes, verjaardagen, groepen, collega’s, vrienden, dates, opa’s en oma’s, ouders & kinderen. Kortom: iedereen is welkom!

Is Mooie Boules rolstoelvriendelijk?

Amsterdam: Ja! Geef dan wel even per mail aan dat je de banen beneden wilt.

Is er parkeergelegenheid?

Zeer beperkt voor de deur, maar op 3 minuten lopen zit er een parkeergarage onder de Vomar.

Zijn jullie ook telefonisch bereikbaar?

We zijn het best telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. ’s Avonds bellen kan ook, maar wegens de drukte op locatie, zijn we niet altijd in staat op te nemen.

Ik wil graag doordeweeks overdag komen, kan dit?

Dat kan zeker maar is afhankelijk van het aantal personen! Stuur even een mailtje naar amsterdam@mooieboules.nl met de datum en tijd dat je wilt komen, dan nemen wij contact op over de mogelijkheden!

Kunnen we ook bij jullie lunchen?

In het weekend kan dat sowieso. Doordeweeks alleen als jullie met een grote groep zijn en onze locatie overdag afhuren. Voor meer informatie, stuur even een mailtje!

Krijgen we speluitleg?

Dit ligt heel erg aan de drukte! Onze collega’s op locatie zullen hun uiterste best doen om dit te realiseren, maar helaas hebben zij hier niet altijd tijd voor. Komen ze hier niet aan toe? Dan hebben we altijd de spelregels klaar liggen bij de baan. Of KLIK HIER.

Ik wil een toernooi doen, regelen jullie dit?

In principe regelt iedereen dit zelf! We hebben wel KLIK HIER een toernooischema, deze kun je gebruiken voor het toernooitje.

Zijn honden toegestaan?

Jazeker! Gezellig.

Kunnen we ook met muntjes werken?

Dat kan! Geef dit wel van tevoren even door, dan zorgen wij ervoor dat we genoeg muntjes hebben.

Kunnen we ook de bovenverdieping afhuren?

Dat kan! Voor meer informatie, stuur een mailtje naar amsterdam@mooieboules.nl

Kunnen we ook een deel van de bovenverdieping afhuren?

Dat kan! Voor meer informatie, stuur een mailtje naar amsterdam@mooieboules.nl

Kunnen we ook de hele locatie afhuren?

Dat is mogelijk! Dit kan wel alleen op maandag, dinsdag en woensdag. Voor meer informatie, stuur een mailtje naar amsterdam@mooieboules.nl

Als wij het afhuren, is er dan ook een beamer aanwezig?

Absoluut! Het is wel afhankelijk van het tijdstip maar ook hier komen wij wel uit. Stuur even een mailtje naar amsterdam@mooieboules.nl